Qui som

Javier JuancoJavi

És professor d’Improvisació a l’Escola Superior de Música del País Basc Musikene,  i de guitarra elèctrica al Conservatori Professional de Cervera. Ha estat professor i director pedagògic del Seminari Internacional de Jazz organitzat pel Taller de Músics entre els anys 2004 i 2007.

Ha participat en diverses formacions musicals i ha acompanyat molts dels cantautors de més renom del nostre país, fent nombrosos enregistraments per a ràdio, televisió i  CD.

Realitza tallers de música per la Fundació La Caixa des de l’any 1998 i desde l’any 2008 participa en els projectes de música per discapacitats intel·lectuals organitzats per la mateixa entitat.

https://www.youtube.com/watch?v=kfUE9BSFtcI

Marta LorenzMarta

Titulada superior de flauta travessera i Màster en Musicoteràpia. Ha estat professora a diferents Escoles de Música i Conservatoris de Catalunya des de l’any 1988. Actualment és professora de flauta travessera a l’Escola Municipal de Música de Solsona i al Conservatori de La Seu d’Urgell. Autora de la col·lecció de llibres Aprèn jugant! amb la flauta travessera (Edicions Amalgama). Realitza tallers de Música per a persones amb discapacitat intel·lectual que organitza l’Obra Social La Caixa des de l’any 2008.

 

la música ens mou

Des de l’any 2008 el Javier i la Marta realitzen junts tallers de música per discapacitats organitzats per la Fundació La Caixa. Han dut a terme un projecte de classes de música per discapacitats durant el curs 2010-11 i 2016-17 en col·laboració amb el centre Amisol i l’Escola Municipal de Música de Solsona. L’abril de 2011 organitzen l’exposició La música ens mou a l’Aula de Cultura de la Caixa Penedès de Solsona. El juliol de 2011 imparteixen el curs La música ens mou: fem música amb discapacitats intel·lectuals, adreçat a professors d’escoles de música, organitzat per l’ACEM (Associació Catalana d’Escoles de Música) i reconegut pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat. L’any 2014 participen en el projecte Parelles artístiques, experiències creatives per la salut mental, organitzat per la Fundació Centre Mèdic Psicopedagògic d’Osona.  Durant els cursos 2015-2016 i 2016-2017 duen a terme sessions de musicoteràpia per la gent gran, organitzades per l’Ajuntament de Solsona. El seu perfil uneix l’experiència del món de la pedagogia amb el de la interpretació, la creació i la improvisació.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s